Magazin

Diana Mihajlović i Sale Paunović za doček Nove 2020. godine u kafani Sipaj, ne pitaj

Diana Mihajlović i Sale Paunović za doček Nove 2020. godine u kafani Sipaj, ne pitaj

Ljubitelji kafane želeće da i doček Nove godine provedu upravo na svom omiljenom mestu. Dobra vest je da je prestonica puna različitih ponuda, pa tako i ovih kafanskih.

Kafana obećava veselu i opuštenu atmosferu, radovanje, nazdravljanje, pevanje, a ponekad i tugovanje. Ipak, sve se to radi sa punim srcem. Doček Nove 2020. godine sigurno će biti upravo ovakav, uz puno osmeha i večitih hitova.

Kada je u pitanju Nova godina kafana Sipaj ne pitaj pripremila je vrhunski provod!

Trebalo bi što pre, ako ne odmah, da rezervišete svoja mesta, jer je potražnja sve veća kako se bliži 31. decembar. Sve je jača i euforija, a sve je više i pritiska da što pre odaberete pravo mesto.

Ukolio ste ljubitelji kafana, ne bi trebalo mnogo da se razmišljate. Birajte onu u kojoj ste redovan gost ili onu koja nudi najbolju muziku. Bez toga provoda definitivno neće i ne može biti! Takođe, važna je cena, pa ovo može da vam bude pomoć oko odluke.

U ovom tekstu izdvajamo ponudu koju ima kafana u blizini Beogradskog sajma, u kojoj će nastupiti Sale i Diana.

 

Diana Mihajlović i Sale Paunović

Kada je u pitanju doček Nove godine kafana Sipaj ne pitaj se odlučila za nastup Saleta Paunovića i Diane Mihajlović.

Diana Mihajlović rođena je u Rusiji, majka joj je Ruskinja, a živi u Smederevu. Postala je poznata po učešću u popularnom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2017 / 2018. Nastupa u kafanama, splavovima i noćnim klubovima u Beogradu. Osim svojim pevanjem, mnoge je ostavila bez reči i svojim izgledom.

Sale Paunović je mladi pevač iz Beograda. Muzikom se bavi više od 10 godina, a svoje obožavaoce obradovao je autorskom pesmom "Teodora" pre četiri godine. Poznat je po nastupima u beogradskim kafanama i klubovima. Njegov repertoar je šarolik i širok, a to garantuje odličnu zabavu.

Na četvrtom po redu Kraljevskom muzičkom festivalu 2014. godine osvojio je nagradu publike za najboljeg debitanta, dok je na festivalu Beogradski pobednik te iste godine odneo nagradu za najbolju mladu nadu.

Kafana Sipaj ne pitaj

Kafanu Sipaj, ne pitaj pronaći ćete na adresi Bulevar vojvode Mišića 11, ispod Mostarske petlje u Beogradu. Sve posetioce očekuje vrhunski provod, ljubazno i profesionalno osoblje, ali i posebna kafanska energija koja se širi ovim mestom.

Sipaj, ne pitaj je upravo zbog ovoga jedna od najposećenijih u srpskoj prestonici. Poseduje kapacitet od 250 ljudi.

Kako kažu oni koji su posetili ovu kafanu, ko jednom dođe u nju, uvek i sa osmehom joj se vraća!

Kako da rezervišete karte za doček 2020. godine?

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu kafana Sipaj ne pitaj nudi cenu od 35 evra, ali se doplaćuje i rezervacija u zavisnosti od toga na kojoj se poziciji nalazi sto.

Cena podrazumeva neograničenu konzumaciju određenih pića tokom cele noći, dok će za svakim stolom biti posluženo meze.

Ukoliko vam je zanimljiva ova ponuda, možete je rezervisati na broj telefona +381 60 6682 463.

Za one koje  zanimaju i druge ponude, koristiće naš tekst: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Ako volite kafanu, svideće vam se i druga ponuda, koju nudi kafana Druga kuća. Čitajte Dragana Verešan i Nenad Nikolić za doček Nove 2020. godine u kafani Druga kuća.

Želimo vam srećnu Novu godinu i lud provod!

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević