Magazin

Dečiji, poslovni i pet friendly kutak u restoranu Nebo i zemlja

Dečiji, poslovni i pet friendly kutak u restoranu Nebo i zemlja

Dečiji, poslovni i pet friendly kutak u restoranu Nebo i zemlja dodatne su pogodnosti i izutzetnosti koje ovaj popularni prestonički restoran izdvajaju i razlikuju od drugih, sličnih mesta.


Restoran Nebo i zemlja ponudio je poseban program i dečiji kutak za svoje najmlađe goste, jer ovo je restoran u kome kompletna porodica može da uživa. Kada je dete raspoloženo, opušteni su i raspoloženi i roditelji, pa je porodični izlazak potpun i ispunjen smehom i pozitivnom atmosferom.

 

Mališanima su za razonodu na raspolaganju: igračke, bojanke, bojice, puzzle, beli i šareni papiri. Restoran Nebo i zemlja poseduje čitavu kolekciju malih umetničkih dela, koja su njegovi najmlađi gosti napravili.

 

Fantastični šef kuhinje osmislio je i “Mali šef” menu, na kome se nalaze: mini burgeri, ćevapi, pileći štapići i nezaobilazni krompirići, Sastojci od kojih se pripremaju jela za mališane biraju se pažljivo i posebno, a svaki obrok mora, istovremeno, biti i hranljiv i ukusan.

 

 

Fotelje i stolice udobne su za roditelje i odrasle, ali mališani često ne misle isto. Neretko imaju problem da dohvate sto i hranu, klize sa fotelja, što dovodi do nervoze i napetosti, kako roditelja, tako i same dece. Restoran Nebo i zemlja rešio je i taj problem obezbedivši rasklopive stolice za decu koje garantuju sigurnost, udobnost i dovoljno prostora za decu.

 

Nije zaboravljen ni pribor za mališane – napravljen od prirodnih materijala, zanimljivog dizajna, prilagođen je dečijim potrebama i mališani ga lako mogu koristiti.

 

 

Poslovni kutak u restoranu Nebo i zemlja

 

 

Coworking prostor ili poslovni kutak u restoranu Nebo i zemlja osmislio je kocept „Office kakav želiš“. Ovaj koncept podrazumeva da se u restoranu nalazi poseban coworking space, koji omogućava da pobegnete od kuće ili iz kancelarije i redite svojim tempom u miru i tišini.

 

Pravo je zadovoljstvo kada, uz magičan pogled na reku, šoljicu savršene kafe i francuski kroasan obavljate svoje radne zadatke. Svaki sto opremljen je sopstvenim utičnicama, tako da laptop ili telefon jednostavno možete priključiti ili napuniti.

 

 

Okupite i organizujte kolege, poslovne partnere i saradnike i održite sastanak ili prezentaciju u toploj i profesionalnoj atmosferi koju restoran Nebo i zemlja nudi. Pored toga, Nebo i zemlja će Vam obezbediti i – LCD televizor neophodan za prikazivanje materijala i prezentacija, ukusno posluženje i vrhunske obroke tokom pauze, gostoljubivost i ljubaznost.

 

Iako je restoran Nebo i zemlja smešten u centru grada, u Karađorđevoj ulici 15, pronalaženje parkinga neće biti problem, jer restoran ima obezbeđen besplatan parking za nešto više od 30 vozila.

 

Ukoliko organizujete neku proslavu ili događaj u firmi ili želite da obezbedite svakodnevnu ishranu Vašim zaposlenima, postoji mogućnost da to učinite u samom restoranu ili poručite ketering koji će Vam biti dostavljen u kancelariju.

 

 

Pet friendly restoran Nebo i zemlja mesto je na kome i kućni ljubimci uživaju.

 

Svi vlasnici kućnih ljubimaca znaju koliko je uživanje u društvu naših mezimaca važno i značajno za kompletan užitak. Zna to i menadžment ovog fenomenalnog restorana, pa je u njemu dozvoljen boravak svih rasa pasa. Posebne pogodnosti pripremljene su i za udobno i neometano uživanje kućnih ljubimaca, pa će i njihovo zadovoljstvo biti očigledno i očekivano.

 

Informacije i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory