Magazin

Đani za doček Nove 2020 godine u restoranu Stadion

Đani za doček Nove 2020 godine u restoranu Stadion

Godišnji odmori će se ovog meseca privesti kraju, a onda kreće nova priča - gde za doček? Nova 2020 godina trebalo bi da se dočeka bolje nego ona pre nje, pa nije na odmet ni da se počne sa planiranjem već tokom leta. O tome su mislili oni koji su dokazani u svom poslu, ugostitelji i zvezde.
 

Već sada se gde će neki od pevača i pevačica da nastupaju za docek, a više o tome možete pročitati u tekstu Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?
 

Nova godina je zaista pravi događaj za mnoge, a tog dana i te noći žele da se provedu maksimalno. A ima li boljeg načina nego uz Đanija? Verujemo da većina onih koji ne slušaju narodnjake takođe znaju za ovog pevača ili bar jednu njegovu pesmu. To govori mnogo.
 

No Đani, no party

Radiša Trajković, poznatiji je pod umetničkim imenom, odnosno nadimku Đani. Rođen je u Prištini, 27. januar 1973. godine. Školu je pohađao takođe na Kosovu i Metohiji.
 

Đani je porodičan čovek. Oženjen je suprugom Slađanom, sa kojom ima dva sina Marka i Miloša i ćerku Sofiju.
 

Počeo je sa snimanjem pesama 1995. godine, od kada je njegov album sa nazivom "Tuđi svirači". Potom su se nizali albumi: "Ta žena" (1998), "Otišla si, e pa neka" (2000), "Neka pati žena ta" (2001), "Druga dva" (2003), "Sve mi tvoje nedostaje" (2005), "Balkanac" (2007), "Još te sanjam" (2010). Prošle godine snimio jepesmu "Žali Bože te lepote". Sarađivao je sa Stojom, Janom, MC Stojanom, Sandrom Afrikom.
 

Ovaj pevač poznat je po osmehu, pozitivnoj energiji i rečenici "Ajmo, familijo!". Zbog toga i danas važi krilatica "No Đani, no party", a njegovi pobornici i verni fanovi čak su želeli da ga vide na Exitu.Đani je svoju veliku popularnost dokazao 8. marta 2019. godine, kada je održao koncert u beogradskoj Štark areni, pred oko 20.000 ljudi. Kako su mediji pislai, koncert je bio spektakularan, a Đani je opravdao sva očekivanja. Publiak je bila u transu, a dobroj atmosferi doprineli su i njegove kolege, koje su bili gosti:  Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Peđa Medenica.
 

 

Restoran Stadion - Shopping Centar Stadion Voždovac

 

Restoran Stadion nikako nije pogrešio, doček 2020 biće događaj koji će se prepričavati, a to je već sada sigurno. Kada je doček Nove godine Beograd je poznat po žurkama do zore, a ova će biti baš takva!
 

Ovaj restoran nalazi se na Voždovcu, u Zaplanjskoj ulici broj 32. Specijalizovan je za proslave, kao što su svadbe, ali i za kongresni turizam ili proslave firmi. Stadion čine restoran, Hall i Avenue kafe i restoran.
 

Nova godina će se održati u delu Stadion Hall. Ova prelepa dvorana za proslave nalazi se na poslednjem spratu Shopping Centra Stadion Voždovac. To je centralni je i najveći objekat grupacije restorana, Stadion Event centra.

Ono što je dodatno krasi je prelep pogled na prestonicu, jer su spoljni zidovi sale sa svih strana u staklu.

Stadion Hall poseduje klimatizaciju, ventilaciju, profesionalno ozvučenje i rasvetu, kao i parking za 1.500 vozila. To znači da će vam biti udobno, prijatno, komforno i da ćete imati sigurno gde da parkirate svog ljubimca. 
 

Foto: Facebook / djanimusic

Spremili smo za Vas: