Magazin

Da li znate šta su to SUP daske?

Da li znate šta su to SUP daske?

Da li znate šta su to SUP daske? Ukoliko ste neko ko je avanturista i voli da isproba nove stvari, onda će vas sup daske i te kako zainteresovati. U pitanju je daska za zabavu na vodi koje će vam obezbediti pravo uživanje ili aktivnost koja vam može podići adrenalin do maksimuma.

 

SUP DASKE

 

 

Sup daske poslednjih godina postale su izuzetno popularne i tražene, jer njihova prednost jeste što se sup daske mogu koristiti i na stajaćim vodama na rekama, jezerima, na moru, itd. Ukoliko uživate u vodi i želite pravu zabavu koja će prijati svima, sup daska postaće vaša nova zanimacija i svakodnevnica.

 

Postoje različiti modeli kao i boje, a kupovina sup daske može zavisiti od vašeg ličnog iskustva i plana na koji način želite da koristite sup dasku. Kada to kažemo, mislimo na to da li želite da se opuštate lagano na vodi i uživate, ili želite da se takmičite sa profesionalcima.

 

Pored takvih modela, tu su i sup daske za dvoje, i sup daske za do 6 osoba. Ukoliko želite da se istinski zabavite, preporučujemo sup dasku za 6 ljudi jer ćete uživati sa vašim prijateljima.

 

 

Uz sup dasku dobićete i vesla, kao i pumpu i ranac za transport sup daske, koja je inače dizajnirana od PVC plastike sa vlaknima koja omogućavaju izuzetnu čvrstinu. Zahvaljujući tome, vašu sup dasku možete nositi uvek i svuda, a uz jednostavnu pumpu možete je lako i naduvati.

 

Ukoliko ste vrsni uživalac aktivnosti na vodi, sup daske pružiće vam potpuno novu dimenziju zabave koja će prijati i vama i vašim prijateljima. Uživajte na vodi na pravi način i prepustite se uživanju koje nema cenu.

 

Kontaktirajte ih putem broja 062 800 15 19 illi ih posetite na adresi Strahinjića Bana 36, Beograd  i odaberite najbolju sup dasku za vas. 

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: