Magazin

CLUB VENDOME ZLATIBOR

CLUB VENDOME ZLATIBOR

 

  
U SUSRET NOVOJ GODINI UZ CLUB VENDOME ZLATIBOR
 
Evo još samo nekoliko dana i slavićemo doček Nove godine. Ješćemo, pićemo, družićemo se sa nama dragim ljudima, ali i onim ostalim koji su zakupili mesto blizu nas. Možda bi nam u našem privatnom životu bili dragi, a možda i ne. Ko zna, zato bolje zamišljajmo te nepoznet ljude za stolom pored našeg, kao najprijateljskije ikad. Zamišljajmo ih kao ljude koji bi nam bili najbolji prijatelji.
Kažu da se ljudi najbolje slažu kad se ne poznaju. Tako i vi, nazdravljajte i pijte sa ljudima za stolom pored vašeg, jer svako vam može biti najbolji prijatlej samo jednu noć. Izaberite da budete dobro raspoloženi.
A šta sa onima kojima nije dovoljna jedna noć da se potpuno „otkače“?
Šta sa onima koji bi radije da imaju dve, tri noći da budu razuzdani? Dve, tri noći da se reše svog tereta koji je nosila stara godina i da tako raterećeni uplivaju u Novu godinu.
Za sve vas koji tako razmišljate, postoji rešenje, club Vendome na Zlatiboru ga pruža.
Club Vendome je jedan od najpopularnijih klubova na Zlatiboru, i svako ko u njega jednom kroči, uvek se rado vraća. Club Vendome je ove godine osim dočeka Nove godine, koji će, ne sumnjajte, biti spektakularan, pripremio i dve prednovogodišnje žurke.
Da, da, dobro ste čuli. Club Vendome vam omogućava da čak tri puta ispratite staru godinu. Club Vendome vam omogućava da čak tri puta izbacite svu lošu energiju, da tri puta imate najluđu noć i da na kraju potpuno mirni i čisti uđete u 2015 tu.
 
Club Vendome za sam doček Nove godine priprema ponudu po ceni od 50 evra ua barski sto i 70 evra za mesto u separeu. Za muziku, club Vendome je zadužio Koce bend, koji na svojim nastupima itekako zna da natera ljude da zaborave za svoja sedeća mesta i da se svi složno vesele.
U ponudu je uključeno piće dobrodišlice, a što se hrane tiče, club Vendome se pobrinuo da za svakim stolom bude posluženje.
To je što se tiče Nove godine. A spomenusmo i dve prednovogodišnje žurke.
Naime, club Vendome vam je spremio jednu prednovogodišnju žurku 26. decembra, na kojoj će gostovati Aco Pejović. Druga prednovogodišnja žurka održaće se u subotu, 27 decembra, a gošća večeri je prelepa Ana Kokić.
Dođite u club Vendome i nećete zažaliti! Čekamo vas!  
 

Spremili smo za Vas: