Magazin

Ceca Nova godina

Ceca Nova godina

 

Ceca Nova godina je vrlo tražen termin na društvenim mrežama i svi koji pomno prate našu najveću zvezdu sa Balkana oduševiće se saznanjem da se već zna gde će Ceca Ražnatović nastupati za Doček Nove godine . Sa zadovoljstvom najavljujemo da će srpska majka za najluđu noć nastupati u Garden Hill -u na Ledinama, u restoranu Inter Hollywood i garantujemo da će ovo biti najbolji doček u Beogradu.


Garden Hill
kao jedan od novijih prostora postao je vrlo zanimljiv i privlačan kada su proslave u pitanju, svojim ekskluzivnim enterijerom očarao je svakoga ko je bio u prilici da uživa u ovakvom luksuznom ambijentu.


ceca nova godina 2021


Jedinstvena Ceca na svakom svom nastupu peva većinu svojih hitova koje već svi vrlo dobro znamo i budite sigurni da će atmosfera biti neverovatna i da ćete ovaj doček sigurno dugo pamtiti. Nema sumnje da će biti neverovatno velika potražnja karata za ovaj doček zato bi trebalo svako ko želi da pristustvuje najboljem dočeku što pre kupi karte jer se očekuje da će sve biti rasprodato već u oktobru kao što je bio slučaj predhodne godine. Posebno je zanimljivo da su i stranci prilično zainteresovani da slušaju Cecu za najluđu noć pa je to glavni razlog što biste trebali da osigurate vašu kartu za ovaj doček.

 

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory