Magazin

ČAROBNA NOĆ U HOTELU HYATT SA NATAŠOM BEKVALAC

ČAROBNA NOĆ U HOTELU HYATT SA NATAŠOM BEKVALAC

Ako želite fenomenalan doček Nove godine,u hotelu Hyatt vas očekuje vrhunska ponuda i provod za koji je specijalno zadužena Nataša Bekvalac! Kao i na svim svojim nastupima,po čemu je već uveliko poznata, Nataša Bekvalac će ove novogodišnje večeri napraviti vrhunski dobru atmosferu i učiniti da vam ta noć sigurno bude nezaboravna.

Hotel Hyatt, inače očaravajući luksuzni hotel sa pet zvezdica, nalazi se u samom središtu Novog Beograda u neposrednoj blizini kongresnog Sava Centra i Beogradske Arene a udaljen je samo 15 minuta vožnje od Aerodroma i 5 minuta šetnje do obale reke. Najsavremeniji ambijent hotela, odražava luksuzni i urbani način života, koji u kombinaciji sa poznatom besprekornom uslugom, čini vaš boravak ovde jedinstvenim doživljajem. Prijatno osoblje , usluga na vrhunskom nivou i prelepi enterijer,su zaštitni znak ovog hotela.

Zato dođite i uverite se sami. Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju sve lepote koje Hotel Hyatt poseduje, već rezervišite vaše mesto na vreme i dočekajte Novu godinu uz fenomenalnu atmosferu u čarobnom stilu!

Spremili smo za Vas: