Magazin

Boemski duh kafane Druga kuća

Boemski duh kafane Druga kuća

Boemski duh popularne kafane Druga kuća ogleda se u njenom prelepom enterijeru, odličnoj muzici, boemskoj atmosferi, veselim druželjubivim gostima i preljubaznom osoblju.

 

Savršeno ukopljena kombinacija drveta, cigle i kamena, uz drveni nameštaj i tradicionalne karirane stolnjake, pruža osećaj prijatnosti i opuštenosti. U novu sezonu kafana Druga kuća kreće dodatno osvežena i modernim elementima enterijera.

Ovo je kafana u kojoj se vodi računa o komforu i udobnosti gostiju, pa je dovoljno prostora ostavljeno za opušteno đuskanje i druženje. Prostrani ambijent čine tri prostirije, pokrivene vrhunskim ozvučenjem i kvalitetnim zvukom.

 

 

Kafana Druga kuća odavno je postalala sinonim dobrog provoda i nezaboravnih noći. Nestvarno dobru i neponovljivu atmosferu, bolje od sveke reči opisuje slogan Druge kuće: „Pijanstvo nije pravo ako te posle bar tri dana nije teška sramota!"

 

U Drugoj kući nastupaju najbolji gradski bendovi i najpopularniji izvođači, koji atmosferu lagno usijavaju do tačke ključanja. Pomenućemo samo neke od brojnih: Nemanja Staletović , Aleksandra Marjanović , Tea Stoševska , Filip Mitrović , Nemanja Toplica , itd. Neograničenom boemskom uživanju u čašicama omiljenih pića doprinose izuzetno korektne i popularne cene.

 

Gosti u kafani Druga kuća

Redovni gosti u kafani Druga kuća su ljubitelji dobrog provoda i najboljih svirki, različitih generacija. Uvek dobro raspoloženje i osećaj da je kafana Druga kuća njihova kuća, su ono što ih najviše povezuje i čini jednom od najveselijih ekipa u gradu.

 

 

Kafana Druga kuća – rezervacije

Kafana Druga kuća rezervacije možete napraviti online, putem portala kudaveceras.rs ili pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Kafana Druga kuća raspolaže najrazličitijim mestima za koja možete da napravite rezervacije: pult, barski sto, kafanski sto, visoko sedenje ili separe. Uslovi koje trebate da ispunite za rezervaciju željenog mesta ili ne postoje, ili su blagi u poređenju sa sličnim mestima u gradu.

 

Adresa kafane Druga kuća

Adresa kafane Druga kuća je sam centar Beograda, Nušićeva ulica broj 27. U neposrednoj blizini, u Makedonskoj ulici, nalazi se veliki parking Politika, u kome gotovo uvek možete pronaći slobodno mesto.

Spremili smo za Vas: