Magazin

Bend Snovi od stakla za doček Nove 2020. godine u restoranu Magaza

Bend Snovi od stakla za doček Nove 2020. godine u restoranu Magaza

Novembar juriša i sve smo bliži decembru, a potom će uslediti novo ubrzanje i uskoro ćemo se naći u novoj 2020. godini. Da nas na tom putu ne bi zateklo neprijatno iznenađenje d anemamo gde da slavimo, trebalo bi što pre da obezebdimo svoja mesta!

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Magaza ima interesantnu ponudu, za sve ljubitelje dobre muzike, ali i hrane. 

Ovo je samo jedna od ponuda za koju verujemo da će vam se dopasti, pa bi utoliko bilo još poželjnije da što pre rezervišete svoju! Razloga je mnogo - bićete bezbrižniji, osmislićete finansijsku konstrukciju, nećete imati mnogo troška na samom kraju godine. A i imaćete spreman odgovor kada vas pitaju - gde ćete za doček?
 
U restoranu Magaza sviraće bend Snovi od stakla. 
 
Orkestar Snovi od stakla
 
 
Orkestar Snovi od stakla će dovesti atmosferu do usijanja! Razlog je jednostavan - znaju kako da osmisle dinamiku i imaju odličan repertoar! Program uvek počinje sa stranom muzikom, a kako se atmosfera zagreva, slede hitovi narodne i zabavne muzike, kao i hitovi iznenađenja. Orkestar je posebno specijalizovan za ove poslednje.
 
Oni će nastupiti u restoranu Magaza.
 

Restoran Magaza

 

Restoran Magaza nalazi se Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, koja je veoma popularna destinacija. Rado je posećuju Beograđani, ali i turisti. Ona je pravi biser kvalitetnog noćnog života, a ovde uvek može i odlično da se klopa!
 
Magaza je nastala sa idejom da hedonizam podigne na viši nivo. Smeštena je na obalu reke Save sa prelepim pogledom na reku i šetalište.
 
Na meniju se nalaze jela kako moderne tako i tradicionalne kuhinje. Odlikuje ih edinstvena fuzija ukusa i svežina sastojaka, koje će vas sigurno oduševiti. Osim ukusne hrane, Magaza nudi i veliki izbor pića, a pre svega flaširanog i točenog piva. Tu su i vina i drugi osvežavajući napici.
 
Restoran Magaza nudi i mogućnost organizovanja korporativnih proslava. Zanimljivo je da sami možete da odaberete meni, a na raspolaganju je i angažovanje bendova.
 
Ovde vas petkom i subotom očekuje muzika uživo. Kada je u pitanju Nova godina restoran Magaza pripremio je program po posebnim cenama.
 

Kako da rezervišete karte za doček u restoranu Magaza?
 
 
Ukoliko želite da doček Nove godine provedete baš ovde, važni je da znate da je cena karte 55 evra. Ona uključuje bogatu večeru i neograničenu konzumaciju stranih pića i koktela cele noći .
 
Kada je reč o hrani, u ponudi će se naći gurmanski specijaliteti, od hladnog jela i predjela, preko glavnog jela, salata i peciva.
 
Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Magaza je organizovao da se rezervacije posebno doplaćuju, a zavise od pozicije u lokalu i broja ljudi.
 
Sto za dve osobe košta 40 evra, a za pet do šest osoba od 120 evra. Sto za osam osoba košta 190 evra. Visoko sedenje za pet osoba ćete platiti 60 evra, a barski sto za dve do tri osobe 35 evra.
 
 
Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete da možete pozovete ili da pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp) ili na 062 / 86 09 869.
 
Oni koji žele da provere još ponuda trebalo bi da pročitaju ovaj tekst: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 

Spremili smo za Vas: