Magazin

Baraka - sinonim za premium provod

Baraka - sinonim za premium provod

U potrazi ste za izlaskom sa puno ukusa, komfora i prijatnom atmosferom? To je definitivno Baraka - sinonim za premium provod . Ovo je mesto koje odiše elegancijom i poseduje sav potreban komfor kako biste potpuno uživali u vašem večernjem izlasku sa prijateljima.


 

 


Baraka klub je nastao sa idejom da priušti ljudima potpuno drugačiji vid uživanja koji podrazumeva klubski ambijent, kvalitetne gastronomske specijalitete, najbolja vina i odlične live bendove koji će učiniti sve da vas drži na nogama tokom cele noći. Klub Baraka ubrzo se našao na listi najpopularnijih mesta za izlazak i potpuno uživanje tokom vikenda.

 

Pored pravog hedonizma, zaista je očaravajuće koliko je ovde atmosfera prijatna. Oni koji su česti posetioci kluba Baraka reći će vam sigurno da se ovde uvek rado vraćaju zbog energije koja struji unutar ovih zidova. Uvek dobro raspoloženo osoblje potrudiće se da vam ugodi i ponudi samo najbolje od onog što vi želite i učiniće vaš izlazak još prijatnijim.

 

Klub Baraka nalazi se u samom centru zbivanja u ulici Karađorđevoj br. 13, ovo je mesto koje ćete vrlo lako pronaći i poželeti da se ubrzo opet vratite.

Rezervišite najbolje mesto za vas i vaše prijatelje pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: