Magazin

BAR RESTORAN EL DERECHO

BAR RESTORAN EL DERECHO
DOČEK NOVE 2015 UZ BAR RESTORAN EL DERECHO
 
Požurite! Pozovite broj 062.780.100 // 062.780.300 i rezervišite svoje mesto za doček Nove godine na najboljoj lokaciji u Beogradu! Proslavite doček Nove godine na najboljem mestu, proslavite doček Nove godine u samom centru zbivanja, proslavite doček Nove godine tamo gde svi žele da ga provedu.
A gde je u Beogradu veći centar zbivanja nego u čuvenom nam Bulevaru. Dođite na adresu Bulevar kralja aleksanda 67 i osigurajte sebi najbolji provod. Osigurajte sebi najbolji doček Nove godine u životu. 
Na ovoj adresi vas čeka El Derecho, jedan od najpopularnijih barova Beograda.
El Derecho je program za doček Nove godine počeo da sprema već odavno i zato ne sumnjajte da će te se baš ovde najbolje provesti. El derecho vam po ceni od 25 ili 50 evra, u zavisnosti od mesta koje izaberete pruža nezaboravnu ponudu.
El Derecho je u ovu cenu uključio all inclusive ponudu domaćeg i stranog pića i kompletnu bogatu večeru.
U ponudu pića El Derecho je uključio neograničenu konzumaciju domaćeg i stranog pića.
Ono što vas verovatno brine jeste gde parkirati automobil ako izabere baš ovu elitnu lokaciju za proslavu dočeka Nove godine. Mi vam kažemo da ne brinete, El Derecho je i na to mislio. Svako ko odluči da bude gost ovog bara u najluđoj novogodišnjoj noći, ne mora da brine za parking. 
 
El Derecho nadasve poštuje i ceni svoje goste, pa se tako pobrinuo i za parking. Niko od gostiju neće morati da brine za svoj automobil, jer je El Derecho obezbedio parking za sve.
Svako ko bude ovde slavio doček Nove godine, ima obezbeđen i parking.
Muzička ponuda će vas takođe oduševiti. 
Cele noći zabavljaće vas Dajana Erić i Nikola Popović. Svojim šarmom, Nikola će se pobrinuti da nijedna devojka ne miruje, A Dajana će razbuditi sve one koje nisu navikli na takve noćne provode. Vidimo se za Novu godinu! 
 
 

Spremili smo za Vas: