Magazin

Andreana Čekić za doček Nove 2020 godine u hotelu Hilton

Andreana Čekić za doček Nove 2020 godine u hotelu Hilton

Nova 2020 godina pažljivo je isplanirana u hotelu Hilton. To potvrđuje činjenica da su za docek angažovali Andreanu Čekić!

Ovaj luksuzni hotel poznat je po odličnim konferencijama. Dakle, prvenstveno je namenjen poslovnim susretima. Poseduje prostrane i dobro opremljene konferencijske sale, tačnije njih 11. Tu je svečana sala Tsar Dušan, koja je velićine čak 407 kvadratnih metara. Ona može da ugosti i do 526 gostiju. Takođe postoje još tri konferencijske sale, koje se mogu podeliti. Tako najmanja sala za sastanke može da primi do 14 osoba.

Beogradski hotel Hilton veoma je prilagodljiv. To znali da će doček 2020 sigurno biti i više nego dobro organizovan i isplaniran, tako da svima bude udobno i komforno. 
 
Ono što posebno kradi Hilton jeste prelepa bašta Oasis. Ona je posebno namenja specijalnim događajima. S obrzirom na to da je decembar očekivano hladan mesec,  oba terasa bi mogla da posluži za šareni vatromet.
 
Ukoliko se odlučite za proslavu na ovom mestu, trebalo bi da znate da se hotel nalazi u ulici Kralja Milana 35. Radi se o samom centru grada, što znači da je blizu svih značajnih mesta, kao i šoping mesta, lokacija za zabavu i tako dalje. U hotelu svakim danom možete da uživate u baru na krovu ili specijalitetima u prelepom restoranu.
 
 
Andreana Čekić - majstor dobrog provoda!


Andreana Čekić je rođena 23. avgust 1984. godine. Njeno rodno mesto je Kozarska Dubica u Republici Srpskoj. Put je odveo u Beč, glavni grad Austrije, gde je odrastala. U ovoj evropskoj zemlji je završila srednju ekonomsku školu. Pevanjem je počela da se bavi pre 16 godina, odnosno 2003. godine. Popularnost joj je, kao i mnogima, donelo učešće u petoj sezoni serijala Zvezde Granda. Ono se održavalo od 2010. do 2011. godine. Andreana Čekić je osvojila šesto mesto.
 
Svoju prvu pesmu snimila je 2012. godine, pod nazivom "Zaplakaće oči moje". Nizali su se hitovi kao što su "Neraspoložena", "Nevreme", a pre četiri godine, 2015. godine, napravila je pravi bum sa pesmom "Kraljica u zlatu". Potom je snimila i "Rođena da plačem", "Blago suzama", a prošlu godinu, 2018.,  svakako je obeležio duet sa Emirom Đulovićem, "Cipele".
 
Andreana Čekić je izuzetno tražena i popularna pevačica. Ona je ta koja pravi odličnu atmosferu, a može podjednako dobro da peva i muške i ženske pesme. Već godinama unazad nastupa i na najplaćenijim svirkama u dijaspori, takozvanim "tezgama". Često je viđena na romskim svadbama u Parizu, Beču, Frankfurtu. Svi u ovom poslu, ali i laici, znaju da se ovde nalazi najviše novca za pevače.
 
Kada je njen ljubavni život u pitanju, odnosno emotivno stanje, prate je burne priče. Bila je kratko u braku sa Ivanom Miladinovićem. Sa njim još uvek nije formalno razvedena. Ipak, utehu je našla u drugom muškarcu. Sada se zabavlja sa Markom Miloševićem, a već su počele razne tabloidne priče i u vezi sa ovim parom.
 
Osim Hiltona, za kvalitetan doček Nove godine opredelili su se i drugi lokali, a o tome više možete da pročitate u tekstu Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

 
Foto: Facebook / andreanacekiic

Spremili smo za Vas: