Magazin

Anđela Kostić, Žarko Madžić za doček 2020. u hotelu Compass

Anđela Kostić, Žarko Madžić za doček 2020. u hotelu Compass
Nova godina jena pragu i vremena je sve manje, sada se već odbrojava u danima, pa uskoro i u satima.
Ukoliko niste, trebalo bi odmah a pretražite ponude koje vam odgovaraju i da što pre rezervišete svoja mesta.
 
Ono što bi trebalo reći jeste da se svake godine hoteli, klubovi, kafane, restorani, takmiče da imaju bolju ponudu od prošlogodišnje. Time se podižu standardi, a ugođaj za posetioce je mnogo bolji.
 
Jedna od tih hotela je i Compass. Evo šta nudi!

Hotel Compass
 
Compass River City, odnosno hotel Compass, je brod hotel. Usidren je na obali Dunava, pored Velikog ratnog ostrva, koje je zaštićeno kao prirodni rezervat.
 
Ovaj hotel nudi mirаn i prijаtаn smeštаj u srcu Beograda, uz pаnorаmski pogled nа svetsku bаštinu, reku i prirodu, čime pruž nezаborаvno iskustvo za odmor i boravak. 
 
U okviru svoje ponude hotel ima luksuzne apartmane i udobne kabine. Takođe, poseduju svečanu salu za poslovne i privatne proslave, konferencijsku salu za poslovne sastanke, restoran, caffe bar i terasu sa otvorenim bazenom. Kada je u pitanju Nova godina hotel Compass ovde organizuje provod. 
 
Na ovom posebnom brodu gosti mogu da se odmore sa porodicom i prijateljima, ali i da održe timbilding sa kolegama ili da ugovore sastanke sa poslovnim partnerima.
 

Anđela Kostić i Žarko Madžić (Zvezde granda) sa La Perla bendom
 
 
Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu hotel Compass je odlučio da za žurku budu zaduženi Žarko Mandžić, Anđela Kostić i La Perla bend.
 
Žarko Mandžić je postao poznat nakon nastupa u takmičenju Zvezde Granda ove sezone, dok je Anđela Kostić još uvek nešto manje poznata, ali je znaju svi koji prate La perla bend.
 
Ovo je beogradski bend, čiji su vodeći vokali pomenuti pevači. Uz njih, tu su još i dva člana - Igor Kaćevac, koji u bendu svira gitaru i Pavle Nešić, koji svira gitaru i klavijaturu. 
 
Repertoar im je raznolik, a čine ga domaći pop - rok, Ex-Yu, novokomponovani komercijalni hitovi, i mnoge druge pesme i stilovi.
 
Poznati su po fantastičnoj atmosferi koju prave, a to mogu da potvrde svi koji su ih slušali u prestoničkim pabovima i klubovima.
 
 
Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u hotelu Compass?
 
 
Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Compass nudi cenu od 35 do 50 evra, a razllika je u tome na kojoj se poziciji nalazi sto. Takođe, proslava se organizuje u tri sale, od kojih je jedna svečana sala.
 
Sve posetioce ovde očekuje neograničena konzumacija pića, a kada je reč o hrani, u pitanju je kompletna večera: predjelo, glavo jelo, salata i desert.
 
Ukoliko vam se dopada ova ponuda, možete je rezervisati na broj telefona 063 820 68 74.
 
Za sve druge ponude, pročitajte tekst:   Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Želimo vam srećnu Novu godinu i lud provod!
 
Foto: Facebook / hotelcompas

Spremili smo za Vas: