Magazin

Šta treba pokloniti ženi u novogodišnjoj noći

 Šta treba pokloniti ženi u novogodišnjoj noći

Sećam se, kao mala sam bila oduševljena kad god bi mi neko poklonio nešto za Novu godinu, makar to bila i čokolada. Znam šta ćete pomisliti: ,,Dete će se oduševiti uvek, i svakim poklonom”. Nećete verovati, ali znam ljude koji ne vole da dobijaju poklone, ili se barem na taj način predstavljaju. Žene bi želele da im stalno neko daruje. Kako su nam praznici sve blići, smislite čime biste oduševili vašu dragu.

Poklon je dar koji pokazuje da značite nekom. Znači da na svetu postoje osobe kojima je stalo do vas. Ako vi kupite nekom, znači da on zauzima bitno mesto u vašem srcu. Neverovatno je onda koliko samo ljubavi ima na ovom svetu. Ljubav je sila koja vas veže za nekog i duboko ga usadi u vaše srce. Divno osećanje, jednom sam ga imala. 
 
Muškarci se tokom praznika uvek zbune i to ih dovodi do nervoze usled neznanja šta bi mogli da kupe svojoj voljenoj. Znam da su žene sposobnije, ali muškarci to nikad neće priznati. Mislim da je to neznanje upravo plod njihove smanjene kreativnosti, ili nerazmišljanja. Volim kada čujem da je muškarac kreativan, kada zna šta je ono što njegova devojka ili žena voli, šta nema,  a volela bi da poseduje. Probudite se muškarci, Nova godina je, ulepšajte vašoj boljoj polovini novogodišnje veče. 
 
Oduševim se kada me dečko iznenadi romantičnom večerom u restoranu, gde vlada prijatna atmosfera sa laganom muzikom, gde služe ukusnu hranu, dosta začinjenu. Romantična večera u restoranu ili u stanu je ideja koja kod devojke može da izazove neizmernu sreću. Tada zna da je voljena, da je nekom zavela misli, i uzela srce. Večera sa specijalitetima koje vaša žena voli je možda i bolja ideja. Tada možete da dekorišete sto i prostor po vašoj želji, možda ga obasuti crvenim laticama. Šampanjac, hrana, vas dvoje u razgovoru uz poglede koji ste stalno razmenjuju. Ako ste u novopečenoj vezi, budite sigurni da ćete ovako priredjenim iznenađenjem osvojiti srce vaše devojke. 
 
Još jedan sofisticiran poklon za žene u novogodisnjoj noći, koji 99% žena obožava, jeste puna korpa slatkiša-bombona, čokolada i čokoladica. Mi žene volimo da jedemo slatke stvari, što nam nekad doda poneki kilogram, ali ne obaziremo se na to. Volimo sve sto je pravljeno od čokolade. Ili mozda oktitite malu jelkicu njenim omiljenim slatkišima i predajte joj-bez sumnje da će se oduševiti. 
 
Izbora je mnogo. Srebrni prsten kao poklon može usrećiti svaku ženu. Neki elegantni sat, u srebrnoj ili zlatnoj varijanti, svakoj ženi je uvek dobrodošao. 
 
Savet je da pre nego što krenete u kupovinu, istražite teren, otkrijte šta vaša žena voli. Ukoliko je vaša žena šopingholicčarka, voli lepu, kvalitetnu odeću, razmislite o tome. Neka lepa haljina, po ukusu vaše voljene, može izazvati dobru reakciju. Jedno lepo napisano, romantično pismo, gde biste izrazili vaša osećanja, sa nekom ljubavnom porukom, će sigurno laskati ženi.
 
Šta god da poklonite, neka bude u duhu Nove godine, i sa ljubavlju darovano. Samo iskreni pokloni mogu ženu učiniti neizmerno srećnom.
 
Iznenadite nekog. Nova godina je tu da se radujemo, pevamo, volimo, grlimo…Darujte ljude, izmamite im osmeh na lice. Obradujte nekog, i osećajte se ispunjenim.
 
 
Kristina Nedeljković

Spremili smo za Vas: