Magazin

Kakav doček bira svaki horoskopski znak?

 Kakav doček bira svaki horoskopski znak?
Da li ste spremi za najluđu noć u godini? Naravno, većinu već lagano „hvata“ euforija, dok ima i onih koji 31. decembar posmatraju kao i svaki drugi dan tokom godine. Ima li to veze sa horoskopom? Saznajte u pregledu koji vam donosimo!
 
Energični ovan

Ovnovi su puni energije i vrlo je izvesno da će Novu godinu dočekati u euforiji. Naravno podrazumeva se da će biti, doterani, a za društvo će odabrati samo pozitivne i zabavne osobe. Naravno, u ovom slučaju provod je zagarantovan uvek, a posebno za najluđu noć.
 
Biku treba hrana

Bikovi su veliki gurmani, pa je vrlo verovatno da će za doček Nove godine odabrati restoran, pa čak i kućnu varijantu. Njima je najvažnije da su uz porodicu i prijatelje, za bogatom trpezom. Naravno, vole i da uživaju u dobrom piću, a skloni su i  preterivanju. 
 
Blizanci vole gužvu

Blizanci takođe ne biraju mnogo gde će biti, ali ako njih pitate, to je mesto gde je gužva i gde se čuje glasna muzika. Ipak, to ih neće sprečiti da deo večeri provedu uz telefon, šaljući poruke i zivkajući drage osobe, ali i objavljujući fotografije.
 
Rak je kućni tip

Rak je kućni tip, koji voli toplu, domaću atmosferu, uz porodicu i prijatelje. Ni on, kao ni Bik, neće odbiti bogatu trpezu. Ukoliko se odluči za provod van kuće, odabraće restoran, a posebnu pažnju posvetiće muzici.
 
Fensi lav

Lavovi moraјu da bude viđeni, pa će izabrati popularan, fensi kafić ili klub. Trudiće se da biraju mesta u kojima mogu da budu u centru pažnje, a posvetiće se tome da ljudima prenese svoju pozitivnu energiju. 
 
Mirna Devica

Device jedva čekaju doček Nove godine! Ipak, cene mirnu, kućnu atmosferu, uz odabrano društvo, bogatu trpeza, a zašto da ne i - film. Ukoliko se odluče za izlazak, odabraće mesto gde mogu da igraju i plešu, jer to vole i imaju smisla.
 
Vaga voli pozitivu

Iako se dvoume, Vage su specifične po tome što uvek u poslednjem minutu dobiju neku fenomenalnu ponudu. One vole veseo ambijent i pozitivne ljude. Dobro se snalaze i sa nepoznatim osobama, zbog toga jer su neposredni i najčešće lepog spoljašnjeg izgleda.
 
Zavodljiva škorpija

Škorpijа će naravno i doček Nove godine iskoristiti da zavodi. Tražiće mesta sa muzikom koja nije jako glasna, gde su svetla prigušena, ali gde sve pršti od ukrasa. Naravno, ukoliko ima priliku da bude sa osobom koja joj se sviđa, ništa više nije potrebno.
 
Strelac je prilagodljiv

Strelčevi su prilagodljivi, pa da će im biti zabavno gde god da se nađu. Možda će malo preterati sa pićem, ali pošto su pozitivni, to neće za rezultat imati ispade, nego veselu atmosferu i zabavu. Vrlo rado će negde i otputovati.
 
Jarac igra na sigurno

Jarac je praktičan i sve mora da bude na onom mestu na kome je zamislio. Uvek igra na sigurno. Za doček će odabrati restoran ili klub, mada im neće biti loše ni ako ostanu u kući, uz društvo koje su odabrali. Cilj je da što manje potroše novca, jer je za njih to sasvim običan dan.
 
Vodoliji treba žurka

Vodolije su društvene i rado izlaze sa prijateljima. Za njih je najvažnije da se ne dosađuju. Ako ostaju kod kuće, vlo je važno da sedeljka ne ostane samo to - mora da se pretvori u žurku. Ni one ne vole da troše mnogo novca, ali zato obožavaju pozitivnu energiju, zbog koje će ići gde god ide i društvo.
 
Ribe žele da ugode

Ribe svima žele da ugode, pa su i  one prilagodljive. Radije će odabrati da neko iz društva predloži mesto za doček, a onda će se pobrinuti da se sve ostvari. Vole provod, pa im je vrlo važna dobra muzika. Najčešće u poslednjem mometnu odluče gde će i na tom mestu ostaju do kraja.
 
 
 

Spremili smo za Vas: