Magazin

Doček Nove godine u stanu

 Doček Nove godine u stanu
Četiri odlične igre za doček Nove godine uz alkohol
 
 
Kućne žurke su oduvek bile sinonim za dobar provod. Sve što Vam je potrebno su stan, alkohol, društvo, muzika, i društvene igre. 
 
-Igra broj jedan: Pogodi pivo
Da biste igrali ovu igru, potrebne su Vam bar 4 vrste piva. Ukoliko ih imate I više, igra će biti još zanimljiva. Ispišite nazive piva na stikeru koji ćete zalepiti za dno čase kako igrači ne bi mogli da vide šta piše na njima. Cilj ove igre je da pogodite koje pivo se nalazi u kojoj časi. Pobednik je naravno osoba sa najviše pogođenih odgovora.
 
-Igra broj dva: Tvister
Tvister je igra koju možete igrati I potpuno trezni I sjajno se zabaviti. Ali, pomislite samo koliko tek zabavno može biti ukoliko je igrate u društvu koje je popilo malo alkohola I ima problem da održi ravnotežu. Pravila su jednostavna. Osoba koja pogreši pri postavljanju ruke Ili noge I izgubi ravnotežu, mora da popije čašu pića po izboru ostalih. Najbolje kod ove igre je što postaje sve zabavnija kako vreme odmiče. Pobednik nema baš mnogo prilika da popije koju, ali zato može bar da uživa u slatkoj pobedi. Dočekajte Novu godinu u najluđoj pozi.
 
-Igra broj tri: Nikada nisam.
Igrač započinje igru rečenicom “Nikada nisam…..” I završava je svojim rečima (igra se u smeru obrnutom od smera kazaljki na satu) Primer: “Nikada nisam bio u Parizu.” Svi oni koji nikada nisu bili u Parizu, moraju odmah da ispiju po gutljaj iz svojih časa.
Ova igra je izuzetno zabavna! Sjajno je što ćete se dobro posmejati, piti u dobrom I veselom društvu, a istovremenu na ovaj način otkriti neke interesantne stvari koje niste znali o svojim prijateljima. Verovatno će u pocetku biti sve stegnuto I pristojno, ali već nakon par casica, bićete spremni da razotkrijete sve svoje tajne. P.S. Budite oprezni u ovoj igri. 
 
-Igra broj četiri: Pivski ping – pong.
Sve što je potrebno za ovu igru je: sto, plastične čaše, ping – pong loptica I veće količine piva. Igru mogu da igraju do dva igrača istovremeno – svaki sa svoje strane stola, sa plastičnom čašom isred sebe.
Poenta igre je da svaki od igrača ubaci ping – pong lopticu u čašu protivnika, ali ona mora barem jednom da udari o sto na putu do čaše. Ukoliko Vas protivnik pogodi vašu čašu, morate popiti sve sto je u njoj. Jednostavno I efektno! Pobednik ove igre je onaj igrač kom ostane najviše piva.
Ova igra se obično organizuje kao turnir, što znači da se igrači eliminišu na duže vreme, a što ste bolji, duže ćete se igrati I više popiti.
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević