Hotel Hyatt Regency - Nova godina, Doček Nove godine 2020

hotel hyatt nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Ministarke

PIĆE:

Koktel dobrodošlice

HRANA:

Švedski sto

CENA:

 Od 50€

KONTAKT: 062/780-100

 

Ministarke vas očekuju za doček Nove 2019. godine u hotelu Hyatt. Tradicija se nastavlja, 10. godina u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Tradicionalno najelegantniji i glamurozniji doček je u ulici Milentija Popovića 5, u nenadmašnom HOTEL HYATT REGENCY u Beogradu!

 

Očekuje Vas najlepša KRISTALNA dvorana, a u njoj jedna od naših najvećih muzičkih grupa, koja će se pobrinuti da DOČEK 2019. bude za pamćenje: Ministarke tokom Dočeka 2019. nastupaju u Hotel-u HAJAT REGENCY, dileme nema, mape su gotove, cene formirane, požurite i ovoga puta na vreme izaberite svoje mesto po želji i afinitetima, jer 31. decembar je i te kako blizu ❄.

 

Dobrodošli i želimo Vam od srca da se provedete najbolje moguće i budete na pravom mestu i u svakako odabranom društvu u najluđoj noći!

 

 

MUZIKA Hotel Hyatt Regency:

 

Ministarke

 

 

PIĆE Hotel Hyatt Regency:

 

Koktel dobrodošlice

 

 

HRANA Hotel Hyatt Regency:

 

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

 

 

CENA Hotel Hyatt Regency:

 

Cena po osobi se kreće od 50€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, 50€ po osobi (black zone), 60€ po osobi (turquoise zone), 100€ po osobi (purple zone), 120€ po osobi (red zone), 140€ po osobi (bronze zone), 150€ po osobi (orange zone). Vidi na mapi.

 

Separei se prodaju u paketima, cena paketa je 1500€ (silver zone) i 1700€ (gold zone) i uključuje rezervaciju separea i 10 karata, svaka karta preko se doplaćuje 50€

 

 


MAPA PROSTORA
 
mapa hotel hyatt nova godina
 
 
 
 
 

Informacije i rezervacije

 


KONTAKT TELEFON: 062/780-100

 

 

 

Rezervacija za Hotel Hyatt Regency

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


201637

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


1961