Dragi Bravo - Nova godina, Doček Nove godine 2023

dragi rbavo nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

 DJ's Marchez & Kizami

PIĆE:

 Po utrošku

CENA:

 Od 1500 rsd.

KONTAKT: 065 99 77 898

 

NOVA GODINA 2023 - Dragi Bravo žurka

 

THE BIGGEST NEW YEAR EVENT IN SERBIA

Dragi Bravo je vremeplov koji jednu čitavu generaciju okuplja na jedno mesto i vraća u neka bolja, bezbrižna vremena! Većina pratilaca se seća tada najpopularnijeg tinejdž časopisa Bravo koji je beležio sve trendove 2000-tih.

 

 

DRAGI BRAVO NOVA GODINA 2023

 

 

 

Dragi Bravo Nova godina 2023 vam i ovog puta sprema nezaboravno novogodišnje veče gde vas očekuje odlična atmosfera i mnoštvo iznenađenja!Danas nas „redakcija” Dragi Bravo svojim svakodnevnim, raznovrsnim objavama podseća na period odrastanja, pa nije začuđujuće što je postala jedna od najpopularnijih stranica na Instagramu… jer realno, koga uvodna špica Srećnih ljudi, misija za Izija ili Numa Numa ne vrate dvadesetak godina unazad, taj se verovatno rodio „prekasno”.

 

Za ovaj Novogodišnji doček, 31. decembra se vraćamo u 2000. na Beogradskom sajmu u Hali 4, ali i u Hali Čair Niš. Čekamo te da u šarenom outfitu uživamo uz hitove naše mladosti na najvećoj novogodišnjoj žurci u Srbiji do sada!

 

REZERVACIJE: 065 99 77 898

 

 

MUZIKA Dragi Bravo:

 
Muzika Beograd

Za pravljenje fenomenalne novogodišnje atmosfere biće zadućeni DJ Marchez. Jedan od najpopularnijih djeva današnjice, svima dobro poznat, nekadašnji član TDI ekipe i DJ koji je na našoj pa tako i evropskoj sceni preko 20 godina, biće u novogodišnjoj noći za vas na Beogradskom sajmu u Hali 4 uz podršku .

Muzika Niš

DJ Dennis˛& DJ Chulli.

 

PIĆE Dragi Bravo:

 

Piće se plaća po utrošku.

 

CENA Dragi Bravo:

 
Cena Beograd

Cena karte (parter) - 1.500 rsd
Cena karte (VIP platforma) - 3.500 rsd

 

Cena Niš

Cena karte - 1200 rsd

 

Informacije i rezervacije

 

065/99-77-898

 

Rezervacija za Dragi Bravo

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


66097

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


459