Dep Lounge Bar - Nova godina, Doček Nove godine 2022

Dep Lounge Bar nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Tijana Stojkov i ByPass band

PIĆE:

Po utrošku

HRANA:

Ketering

CENA:

Od 10€

KONTAKT: 062 111 22 33


Nova godina 2023
 – Dep Lounge Bar

 

Dep bar Nova godina priuštiće vam kao i predhodne godine neodoljivo novogodišnje veče koje se ne propušta.Biće ovo odlična prilika da uživate na kvlaitetan način sa vašim najdražima. U ptianju je noviji restoran u popularnom naselju Savamala, i nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd. Ambijent ovog otmenog restorana ostavlja utisak elegancije i uglađenog izgleda. U kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima i perfektnom uslugom idealan je kao mesto za organizovanje vaših posebnih momenata, poslovnih ručkova ili bilo koja druga okupljanja koje planirate sa vašim najbližima ili sa vašim prijateljima.

 

Kada dođe lepo vreme i sunčani dani u ovom lounge baru se možete opustiti u prelepoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da ste u centru grada.

 

Gurmanski specijaliteti koji se posebno ističu u ovom restoranu je cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, biftek spremljen po posebnoj recepturi šefa kuhinje, a od poslastica vam preporučujemo cheesecake sa nutelom koji zauzima posebno mesto u jelovniku.

 

Dep Lounge Bar Nova godina je pravi biser u moru raznih novogodišnjih dočeka. Otmeni ambijent ovog restorana, u magičnoj noći ostaviće poseban utisak elegancije i prefinjenosti uz fantastičnu ponudu hrane i pića. Veoma ljubazno osoblje ovog restorana pružiće vam fantastičan ugođaj kako biste se maksimalno prepustili fantastičnoj atmosferi za koju je zadužen prepoznatljivi bend.

 

dep bar nova godina

 

DEP LOUNGE BAR NOVA GODINA 2023


Pored sjajne atmosfere i ambijenta Dep Lounge Bar Nova godina 2023, očekuje vas bogata ponuda pića i hrane, kako bi se svaki gost osećao opušteno u dočeku Nove godine. Restoran Departman poseduje intimniji deo restorana koji je ograđen staklom i pruža sjajan pogled, otvorenos i svežinu.

 

Pogodnosti za goste:

  • besplatan internet
  • javni besplatan parking ispred restorana
  • video nadzor
  • plaćanje karticom

 

Dep bar  organizuje i novogodišnji matinee sa cenom od 500 dinara.  Saznajte više klikom ovde.

 REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212


 

MUZIKA Dep Lounge Bar:

 

Bend koji je tokom cele sezone dovodio atmosferu do usijanja nametnuo se kao logičan izbor i za novogodišnju noć, tako da za Vaš provod biće zaduženi Tijana Stojkov i ByPass band.

 

PIĆE Dep Lounge Bar:


Dep Lounge Bar za Novu godinu ponudiće vam bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića a plaća se po utrošku.

 

HRANA Dep Lounge Bar:

 

U cenu je uključen bogat ketering na svakom stolu:

kanapei i mini sendviči, pita pica, posni trouglići sa pečurkama, zeljanica, korpice punjene urnebesom, princes krofnice punjene pilećom salatom, slane torte, sremski kulen, njeguški pršut, selekcija sireva.

 

 

CENA Dep Lounge Bar:

 

Cena karte iznosi

10€,

15€ ili

20€ u zavisnosti od položaja izabranog stola.

 

 

U cenu je uključen bogat ketering na svakom stolu – kanapei i mini sendviči, pita pica, posni trouglići sa pečurkama, zeljanica, korpice punjene urnebesom, princes krofnice punjene pilećom salatom, slane torte, sremski kulen, njeguški pršut, selekcija sireva.

 

Piće se plaća po utrošku, a cene su iste kao i tokom ostatka godine.

 

MAPA PROSTORA:

dep bar nova godina

 

Informacije i rezervacije

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212 

Rezervacija za Dep Lounge Bar

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


68790

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


2591