Budimpešta 4 dana bus Nova godina - Hit ponuda za Novu godinu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Budimpešta 4 dana bus Nova godina

Doček nove godine - Program


CENA:

od 125 do 125 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Doček Nove godine na drugačiji način!
 
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd – Novi Sad – Budimpešta (oko 375 km) - Nova godina
Sastanak putnika na stanici Lasta, Železnička 2, u 06.30 sati. Polazak autobusa 07.00 sati. Polazak iz Novog Sada u 08.15 sati ispred železničke stanice (kod lokomotive); polazak iz Subotice u 09.30 sati sa autobuske stanice preko puta hotela Patria, u pravcu Palića. Prelazak srpsko–mađarske granice kod Horgoša. Dolazak u Budimpeštu u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Razgledanje grada autobusom i pešice: Milenijumski trg gde se nalaze Muzeji lepih umetnosti, Cirkus, Luna park, dvorac Vajdahunjadi, čuveni restoran Gundel… Vožnja bulevarom Andraši, Trg Oktogon, muzička akademija Franc List, Opera, bazilika sv. Stefana, Parlament Mađarske… Prelazak preko Lančanog mosta i vožnja do Budima. Obilazak Budimske tvrđave, zatim Ribarske kule, crkve Matije Korvina, Kraljevske palate, Taban varoši, “Zlatnog jelena” u kome je osnovana Matica srpska, Srpskog (Rac) kupatila, Citadele sa spomenikom sv. Gelertu i Spomenikom slobode. Prelazak mosta Eržebet na peštansku stranu do Beogradskog keja. Šetnja ulicom Vaci do poslastičarnice Žarbo. Povratak u hotel. Uveče vožnja autobusom od hotela do centra grada. Mogućnost : a) fakultativnog dočeka Nove godine na brodu koji plovi Dunavom od 22.00 do 02.00 sati ili b) individualnog dočeka Nove godine u centru Budimpešte. Noćenje.
 
2. dan Budimpešta – Sent Andreja – Budimpešta (oko 50 km) - Nova godina repriza
Doručak. Pre podne, fakultativni poludnevni izlet “Sent Andreja” najvećeg centra srpske duhovnosti i kulture u Mađarskoj i sedište Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Grad se nalazi u sastavu Peštanske županije, oko 25 km severozapadno od Budimpešte. Izgradio se najvećim delom dolaskom Srba posle velike seobe a zatim i naseljavanjem stanovnišva iz Dalmacije, Slovačke i Nemačke. U njemu su u 19. veku živeli ili boravili mnogi viđeni Srbi: Sima Milutinović Sarajlija, Sima Tekelija, Jakov Ignjatović, Jovan Hažić, Jovan Jovanović Zmaj, dr Jovan Subotić, Đura Daničić… Po dolasku, obilazak pešice centra Sent Andreje: spomenik Vuku Karadžiću, spomen kuća Jakova Ignjatovića, Trgovački trg, Saborna crkva, Preobražanska crkva, Grčka crkva, krst cara Lazara… Slobodno popodne. Noćenje.
 
3. dan Budimpešta – dvorac Gedele – Budimpešta (oko 50 km)
Doručak. Pre podne, poludnevni fakultativni izlet autobusom “Carski dvorac Gedele”. Odlazak u grad Gedelo (Gödölo) severnoistočno od Budimpešte i poseta dvorcu koji je obeležila snažna ličnost austrijske carice i mađarske kraljice Elizabete (1837 – 1898). U okviru dvorca koji je bio caričino omiljeno mesto boravka su crkva, pozorište, manjež i staklenik za cveće i tropske biljke; nedavno je urađen i mali spomen–muzej koji prikazuje raskošan ali neveseo život carice sve do njenog tragičnog kraja u Ženevi. Povratak u Budimpeštu. Slobodno popodne. U ranim večernjim satima jednočasovni fakultativni izlet brodom “Budimpešta sa Dunava”: Lančani most, Most slobode, mostovi Margit, Eržebet i Sečenji, Parlament, brdo Gelert, Beogradski kej… Noćenje.
 
4. dan Budimpešta – Parlament – Novi Sad – Beograd (oko 375 km)
Doručak. Pre podne, fakultativna poseta jednoj od najlepših i najprostranijih javnih građevina u Evropi, zgradi mađarskog Parlamenta, sa fasadom prema Dunavu, dugom 270 metara, koja je izgrađena u neogotskom stilu (1885 – 1896). U njoj se čuvaju vredne nacionalne relikvije među kojima i kruna Stefana I Arpada (997 – 1038), prvog mađarskog kralja, koji je preveo svoj narod u hriščanstvo i proglašen svetcem…. Slobodno vreme. Povratak Budimpeštu. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Prelazak mađarsko–srpske granice kod Horgoša. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina:

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

polazak povratak trajanje cena napomena
31.12. 03.01. 4 dana 125 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2+1 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
31.12. 03.01. 4 dana 125 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja doček Nove godine

 
Budimpešta, sa posetom Sent Andreji i carskom dvorcu Gedele
4 dana (3 noćenja) – autobusom

 

Smeštaj:


- Hotel Sunshine ***, Budimpešta, Bethlen Gábor street 31

 

- Noviji hotel, otvoren u junu 2012 nalazi se u 19. okrugu Budimpešte, na 9 km od ulice Rakoci, u neposrednoj blizini metro stanice Köbánya Kispest na metro liniji br.3 i tržnog centra Koki. Sve sobe su nepušačke i na svakom spratu ima posebno određen prostor za pušače. Ima recepciju, aperitiv bar, restoran, finsku saunu, jacuzzi i besplatan Wi–Fi internet. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom i fenom, standardno opremljene sefom, frižiderom, telefonom, TV–om. Bife doručak – samoposluživanje.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

 

Cena putovanja po osobi: 125 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 80 evra

 

Umanjenja:

 

- umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit),

 

- umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit).

 

U cenu putovanja za doček je uključeno:

 

- autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom,

 

- tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri ili četiri zvezdice u Budimpešti,

 

- razgledanje Budimpešte,

 

- usluge vodiča,

 

- troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja za docek nije uključeno:

 

- fakultativni izleti i posete,

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativne izleti i posete - period Nova godina:

 

- Poludnevni izlet autobusom “Carski dvorac Gedele” u trajanju od oko 4 sata. Cena: 20 evra za odrasle; 17 evra za decu. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, rezervacija, ulaznica i usluge vodiča.

 

- Jednočasovni izlet autobusom i brodom ”Budimpešta sa Dunava”. Cena: 15 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom do pristaništa, rezervacija, jednočasovna vožnja brodom, usluge vodiča i čaša šampanjca.

 

- Poludnevni izlet autobusom “Sent Andreja” u trajanju od oko 4 sata. Cena: 10 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom i usluge vodiča. Izlet traje oko 4 sata.

 

- Poseta mađarskom Parlamentu u trajanju od oko jednog sata. Cena: 20 evra za odrasle; 14 evra za decu. U cenu je uključeno: prevoz autobusom od hotela do Parlamenta, rezervacija, ulaznica ii usluge lokalnog vodiča.

 

- Doček Nove godine na brodu koji plovi Dunavom od 22.00 do 02.00 sata. Cena: 65 evra. U cenu je uključeno a) Novogodišnja večera – samoposluživanje b) 0,2 l crnog ili 0,2 belog vina c) mineralna voda d) kafa i e) čaša šampanjca. Tokom večere, svira orkestar.

 

- Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Mađarskoj, isključivo u evrima, u efektivi.

 

- Potrebno je najmanje 30 učesnika za njihovu realizaciju.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti i posete bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:


1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..

 

Polasci iz drugih gradova:


- Postoji mogućnost transfera kombijem ili minibusom uz doplatu na sledećim relacijama:

 

- Kruševac, Jagodina, Paraćin, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Niš: cena povratnog transfera: 20 eur,

 

- Šabac, Loznica: cena povratnog transfera: 15 eur.

 

- Minimum za realizaciju transfera je 10 putnika, rok za prijavu je najkasnije 10 dana pre polaska.

 

Važne napomene za putovanje “Budimpešta sa posetom Sent Andreji i carskom dvorcu Gedele”:

 

- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je deset dana pre polaska na put ili do popune mesta.

 

- Potrebno je najmanje 35 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama Organizator putovanjaa, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama.

 

- Cena putovanja za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem je 139 evra u hotelu Millenium Tullip Inn a 165 evra u hotelu Arena (isključivo na upit).

 

- Umanjenje cene putovanja za putnike koji koriste sopstveni prevoz je 20 evra.

 

Opšte napomene za putovanja Nova godina:

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja – polisu osiguranja broj 7768973 od 01.06.2015. osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – polisu osiguranja broj 7768974 od 01.06.2015. osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Obe polise važe do 01. juna 

 

- OpšS uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

 

Napomena:

 

- U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja, licenca OTP 196/2010.

Rezervacija za Budimpešta 4 dana bus Nova godina - Hit ponuda za Novu godinu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11190

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


425