Brod Restoran Lido - Nova godina, Doček Nove godine 2019

brod restoran lido nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

 Top Show bend

PIĆE:

 Neograničeno

HRANA:

 Švedski sto

CENA:

 od 35€

KONTAKT: 064/820-9110

 

Dočekajte Novu godinu na Brodu Restoranu Lido uz fenomenalan provod i muziku, bogat švedski sto i neograničene količine domaćeg pića.

 

Uz nas imaćete doček koji će vam ostati dugo u sećanju. Kao dugogodišnji organizatori specijalnih događaja uvek pripremamo i neka iznenađenja za naše drage goste. Koje je iznenađenje ove godine brod restoran Lido pripremio za Vas saznaćete ako budete deo našeg događaja, i na vama je samo da sa sobom uz kartu ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a sve ostalo ostaje na nama. Čekamo Vas!

 

Dobrodošli!

 

 

MUZIKA Brod Restoran Lido:

 

Top Show bend

 

U novogodišnjoj noći će Vas zabavljati neverovatan i fenomenalan Top Show bend koji će izvoditi najveće hitove domaće i strane muzike. Top Show bend je bend koji je prepoznatljiv po svim vrstama slavlja i veselja i po fenomenlanoj atmosferi koju svaki put napravi. Imaju veoma bogat repertoar muzike tako da je dobar provod zagarantovan.

 

 

PIĆE Brod Restoran Lido:

 

U cenu je uključena neograničena konzumacija pića iz domaćeg programa.

 

 

HRANA Brod Restoran Lido:

 

Večera na bazi švedskog stola.

 

Za vas smo u novogodišnjoj noći pripremili ekskluzivan bogat švedski sto. Na njemu će biti svega u dovoljnim količinama tokom cele večeri i ne morate brinuti on će se tokom večeri dopunjavati, a hrana sigurno neće nestati tokom večeri.

 

 

CENA Brod Restoran Lido:

 

Od 35€

 

 

Informacije i rezervacije

 

 

KONTAKT TELEFON: 064/820-9110

 

 

 

Rezervacija za Brod Restoran Lido

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


168334

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


991