prethodna
sledeća

Baron Bar

Klub Teatro - Nova godina, Doček Nove godine 2020

klub teatro nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

 Marina Visković

PIĆE:

 Redovan klupski cenovnik

CENA:

 20€

KONTAKT: 060/668-24-63

Iz godine u godinu najbolji doček Nove godine je u klubu Teatro.


Najveća i najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu sprema spektakularan doček i ove Nove 2019. godine uz Marinu Visković!


Potrudili smo se da pažljivim odabirom programa napravimo dobitnu kombinaciju za doček Nove godine.


Ime i brend kluba Teatro samo po sebi garantuje da ćete biti pošteđeni neprijatnih iskustava kao što su:

- Kod nas ne može da se desi da jedno isto mesto prodamo dva ili više puta. Mesto koje ste rezervisali je isključivo, i isključivo samo vaše!

- Kod nas ne može da se desi da vam konobar narednu turu ne donosi "satima", te se možete potpuno opustiti znajući da će žurka da traje do jutra!

 

 

MUZIKA Klub Teatro:

 
Marina Visković

 

 

PIĆE Klub Teatro:


Redovan klupski cenovnik pića u okviru kojeg postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.

 

 

CENA Klub Teatro:


U cenu karte od 20€ je uračunat samo ulaz.


Cene pića će biti regularne klupske, a u okviru redovnog cenovnika pića kluba Teatro postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.


Rezervacije se posebno plaćaju:

Pultovi - od 30€ do 80€ uz najmanje od 3 do 4 kupljenih karata - cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata zavise od pozicije (videti na mapi - na mapama su pultovi označeni slovom P i PB)


Terase 
- 40€ i 90€ uz najmanje 4 kupljene karte - cena zavisi od pozicije (videti na mapi - na mapi su terase označene slovom T)


Barski stolovi -
od 40€ do 125€ uz najmanje 5 kupljenih karata - cena zavisi od pozicije (videti na mapi - na mapi su barski stolovi označeni slovom B i A)


Visoka sedenja - 
od 80€ do 150€ uz najmanje od 4 do 5 kupljenih karata - cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata zavise od pozicije (videti na mapi - na mapi su visoka sedenja označena slovom V i K)


Separe - od 180€ do 500€ uz najmanje od 6 do 12 kupljenih karata - cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata zavise od pozicije (videti na mapi). Pojedini separei za 12 osoba mogu se razdvojiti na dva separea za po 6 osoba. Pojedini separei za 6 osoba mogu se spojiti u jedan separe za 12 osoba. Na mapama su separei označeni slovom S)

 

 

MAPA PROSTORA

klub teatro mapa

 

 

Informacije i rezervacije


TELEFON:
 060/668-24-63

 

 

Rezervacija za Klub Teatro

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


163174

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


1301