prethodna
Klub Teatro
sledeća
Restoran Filmski Grad

Splav River - Nova godina, Doček Nove godine 2018

splav river nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

 Beca Fantastic

PIĆE:

 Redovan klupski cenovnik

CENA:

 20€

KONTAKT: 062/262-212

Ovo je ponuda za prošli doček Nove godine - Dočekajte Novu 2018. godinu sa stilom na reci. Splav River i Beca Fantastic Vam spremaju nezaboravan doček Nove godine!

PIĆE:


Redovan klupski cenovnik pića u okviru kojeg postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.
CENA:


Cena karte je 20 eur


Rezervacije se posebno plaćaju:


-Pultovi 30 eur i 40 eur (uz najmanje od 3 do 4 kupljene karte u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su pultovi označeni slovom p)


-Barski stolovi
od 40 eur do 70 eur (uz najmanje od 5 do 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su barski stolovi označeni slovom b)


-Visoka sedenja od 80 eur do 160 eur (uz najmanje od 5 do 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapi su visoka sedenja označena slovom v)


-Separei od 130 eur do 400 eur (uz najmanje od 5 do 12 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini separei za 10 osoba mogu se razdvojiti na dva separea za po 5 osoba. Pojedini separei za 5 osoba mogu se spojiti u jedan separe za 10 osoba. Na mapi su separei označeni slovom s)

 

 

mapa splav river nova godina

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


273033

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


4140

Slicne ponude