Hotel Metropol - Nova godina, Doček Nove godine 2018

hotel metropol nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Šako Polumenta

PIĆE:

Jedno piće dobrodošlice

HRANA:

Švedski sto

CENA:

Od 60€

KONTAKT: 062/262-212

Ovo je ponuda za prošli doček Nove godine - Nezaboravan doček 2018. godine u hotelu Metropol ŠAKO POLUMENTA. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene, ŠAKO POLUMENTA, zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći. Daćemo sve od sebe da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.

Cene dočeka se kreću od 60 e do 200 e po osobi, u zavisnoti od pozicije stola u sali, posebno dekorisanoj za ovu priliku, i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.

Sa ponosom i zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridruzite 31.12.2018. na najglamuroznijem Dočeku Nove 2018. godine sa početkom u 21h u GRAND DVORANI HOTELA METROPOL PALACE BEOGRAD u društvu Vaših najbližih. U nadi da ćemo opravdati sva Vaša očekivanja i zadobiti vaše poverenje, radujemo se skorom susretu i pozdravljamo Vas.
Muzika: 


Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene, ŠAKO POLUMENTA, zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći.

 

Piće:


U cenu karte je uključeno jedno piće dobrodošlice. Sva druga pića se dodatno plaćaju.

 

Hrana:


U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola.

 

Cene:


Cena karte je od 60€200€ po osobi, zavisno od pozicije stola u samoj sali (pogledati mapu) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.

 

hotel metropol mapa sedenja

Informacije i rezervacije

 


KONTAKT TELEFON: 062/262-212

Rezerviši

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


30026

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


224