Hotel Hyatt Regency - Nova godina, Doček Nove godine 2018

hotel hyatt nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Grupa Miligram

PIĆE:

Jedno piće dobrodošlice

HRANA:

Švedski sto

CENA:

 Od 70€

KONTAKT: 062/262-212

Ovo je ponuda za prošli doček Nove godine - Grupa Miligram vas očekuje za doček Nove 2018. godine u hotelu Hyatt. Tradicija se nastavlja, 9. godina u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Tradicionalno najelegantniji i glamurozniji doček je u ulici Milentija Popovića 5, u nenadmašnom HOTEL HYATT REGENCY u Beogradu!

 

Očekuje Vas najlepša KRISTALNA dvorana, a u njoj jedna od naših najvećih muzičkih grupa, koja će se pobrinuti da DOČEK 2018. bude za pamćenje: grupa MILIGRAM tokom Dočeka 2018. nastupa u Hotel-u HAJAT REGENCY, dileme nema, mape su gotove, cene formirane, požurite i ovoga puta na vreme izaberite svoje mesto po želji i afinitetima, jer 31. decembar je i te kako blizu ❄.

 

Dobrodošli i želimo Vam od srca da se provedete najbolje moguće i budete na pravom mestu i u svakako odabranom društvu u najluđoj noći!

 Muzika:


Za pravljenje odlične atmosfere zadužena je GRUPA MILIGRAM!


 

Piće:


U cenu karte je uključeno jedno piće dobrodošlice.Hrana:


U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola.

Cene:


Cena karte je od 70€160€ po osobi, zavisno od pozicije stola u samoj sali (pogledati mapu) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi švedskog stola i piće dobrodošlice.

 


Separei se prodaju u paketima, cena paketa je 1700 eur i 2000 eur i uključuje rezervaciju separea i 10 karata, svaka karta preko se doplaćuje 50 eur

 

 

hotel hyatt mapa sedenja

Informacije i rezervacije

 


KONTAKT TELEFON: 062/262-212

Rezerviši

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


30026

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


162