Docek Nove Godine u Milanu - 4 dana - Nova godina, Doček Nove godine 2017

Docek Nove Godine u Milanu - 4 dana

Doček nove godine - Program


CENA:

od 299 do 299 €

KONTAKT: www.tipotravel.com 011/344-22-18

Program putovanja:
Polazak: 31.decembar 2015.

1. dan (31.12.2015.) Beograd - Milano okolina

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Kon Tiki u 04:50 časova. Poletanje za Milano u 06:50 časova (Let JU540). Sletanje na aerodrom u Milanu u 08:35 časova. Po dolasku panoramski obilazak grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo - Pijeta Rondanini. Transfer do hotela u okolini Milana. Smeštaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
2. dan (01.01.2016.) Milano - Lugano - Jezero Komo - Milano
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Lugano, grad koga nazivaju „švajcarski Monte Karlo“. Razgledanje grada: crkva Sv. Lovre od anđela s poznatom freskom „Hristove muke“, vila Viani, trg Briforma, gradska kuća i znamenite velike šahovske ploče, Via Nasa, Vila Favorita... Slobodno vreme na jezeru. Nastavak putovanja do jezera Komo, najdubljem u Evropi, oaze mira I tišine koji pruža očaravajući pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak slikovitog grada Komo, poznatog po šetalištu, mnogobrojnim kafićima, kao I slikovitoj srednjovekovnoj četvrti, oko trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera iz XIV veka. Slobodno vreme. Povratak u Milano. Noćenje.
3. dan (02.01.2016.) Milano
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje
4. dan (03.01.16.) Milano - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom Malpense. Poletanje za Beograd u 20.45 (let JU 545) Dolazak u Beograd u 22.25 sati.

 

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz
2 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
31.12. 03.01. 4 dana 299 € Standard soba; Dvokrevetna po osobi

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja

 
Polazak: 31.decembar 2015., 4 dana / avionom

Cena putovanja po osobi u evrima
Smeštaj: Milano (okolina)
Smeštaj naših putnika je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:
Ibis Ca Granda 3* www.accorhotels.com ili NH Milano Fiera 3 sup * www.nh-hotels.com/Milan ili NH Milano 2 3 sup * www.nh-hotels.com/Milan ‎
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama sa SAT TV-om, kupatilom sa tuš kabinom, fenom za kosu, telefonom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.
 
U cenu putovanja je uračunato:
- prevoz avionom na relaciji Beograd - Milano - Beograd
- smeštaj u hotelu sa 3 * zvezdice u okolini Milana, u dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom
- autobuski transferi
- panoramski obilazak Milana
- usluge lokalnih vodiča na srpskom jeziku
- troškovi organizovanja putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:
- avio-takse 94 evra (od toga evra 44.00 YQ ne podležu refundaciji i takse 0.22RS, 0.98RF, 16.72RS, 3.30LG, 1.23MJ, 0.91EX, 6.50HB, 17.52IT, 2.62VT podležu refundaciji), plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate)
- boravišne takse u Italiji (plaćaju se na recepciji hotela i kreću se od 1, 40 do 3 evra dnevno po osobi, po danu)
- doček Nove godine
- fakultativni izleti i posete: (Fakultativni izlet za Lugano i jezero Komo 30 evra)
- međunarodno putno osiguranje

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel& Service doo.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom)
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove: Nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7770317, od 10.12.2015. godine osiguravajuće kompanije Generali osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda.

Rezerviši

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


1827

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


9