Arhiva: Kafe bar Moj kutak Doček 2017 - Nova godina, Doček Nove godine 2024

Arhiva:  Kafe bar Moj kutak Doček 2017

Doček nove godine - Program


PIĆE:

All inclusive (domaće piće)

HRANA:

Švedski sto

CENA:

35 €

KONTAKT: 062/262-212

Kafe Moj Kutak nalazi se u ulici Tošin Bunar 174 na Novom Beogradu.  Svakog dana, u periodu od 09:00 do 00:00h i nedeljom od 13:00 do ponoći, moći ćete da uživate u sjajnim ponudama kafea Moj Kutak i prijatnom ambijentu koji će vas napuniti dobrom energijom za obaveze koje predstoje.

Enterijer kafea Moj Kutak je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da u unutrašnjosti lokala dominiraju tople prirodne boje i udoban nameštaj koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom.


Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti, pa se tako u kafe Moj Kutak nalaze udobne fotelje, ali i poneki dvosed. Mesto vam neće nikad zafaliti ukoliko ga rezervišete na vreme, jer je kapacitet ljudi u kafeu 70 sedećih mesta. Kad su topli, lepi dani, Moj Kutak je spremio i divnu baštu za vaš boravak i predah, a kapacitet bašte je čitavih 90 sedećih mesta.


Kafe Moj Kutak gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Pruža široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, koktela, šejkova, ceđenih sokova, i naravno, nezaobilaznu kafu. Više nego bogat izbog pića zadovoljiće i najzahtevnije mušterije, i svako će naći ono što želi. A ukoliko bacite pogled na cenovnik, vaše oduševljenje će porasti. Povoljne cene, sjajna uslaga i prostor, ubediće vas da se ponovo vratite. Shvatićete da ste pronašli pravi kutak za sebe i svoje prijatelje.


Kafe Moj Kutak otvoren je sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku i prijatnu atmosferu. Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafeu Moj Kutak.


Nedeljni program u kafeu se sastoji od svakodnevnih promocija koktela, kafa, ceđenog voća kao i povremenih tematskih večeri i svirki. Takođe, u kafeu Moj Kutak možete organizovati i razne proslave: rodjendan, krštenje, koktel večeru, devojačko ili momačko veče…


Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, kafe Moj Kutak izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da sve - pop, rock, evergreen, modern, ndb, bossa, regee, a u večernjim časovima pušta se takođe i nešto malo jače - trance, deep house, electro…


Neka kafe Moj Kutak, postane vaš kutak snova. Čekamo vas!

Informacije i rezervacije

062/262-212

Tošin Bunar 174 na Novom Beogradu

Rezervacija za Arhiva: Kafe bar Moj kutak Doček 2017

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


0

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


74