Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017. - Nova godina, Doček Nove godine 2024

Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017.

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

ozvučene tamburice + trubači u ponoć

PIĆE:

neograničeno domaće piće

HRANA:

srpsko meze

CENA:

30 €

KONTAKT: 062/262-212

Kafana Jazbina nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, dok je ulaz iz ulice Luke Vukalovića. Ova popularna prestonička kafana postoji već šest godina i za to vreme stekla je ogroman broj stalnih gostiju, kao i veliku reputaciju. Kafana Jazbina važi za jedno od najlepših boemskih mesta u našoj prestonici i uvek pruža vrhunski i neponovljivi provod.

 

Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Kafana Jazbina nesumnjivo je sinonim dobrog provoda, i za vaše uživanje otvorena je do dva sata iza ponoći. Kafana Jazbina jedna je od retkih kafana koja radi čak sedam dana u nedelji i uvek je tu da vam pruži izvanredan provod. Svakog dana kafana Jazbina nudi vam provod drugačijeg koncepta, a tu su i redovne promocije pića. Na promocijama su, u zavisnosti od dana, razne vrste fantastičnih rakija, nezaobilazni Johnnie Walker, Smirnoff i drugo. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da čak i kada nema promocija, cene su vrlo pristupačne i pogodne za svačiji džep.


Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume. Odrađen je u kombinaciji cigle i drveta, a posebnu čar daje misteriozno osvetljenje. Što se muzike tiče, program zadovoljava visoke standarde. Kafana Jazbina svoj repertoar usmerava žanrovski ka kvalitetnoj pop, folk i starogradskoj muzici. Repertoar, kao i sastavi, uvek su pažljivo birani sa samo jednim ciljem: da gosti kafane Jazbina budu maksimalno zadovoljni i da nemaju nikakve zamerke. Izvođači koji ovde nastupaju imaju mnogo profesionalnog iskustva, sposobnost da vrlo lako prepoznaju strukturu publike i da joj se prilagode, a samim tim i uvek naprave atmosferu za pamćenje.


Kafana Jazbina je kapaciteta od 160 ljudi, a raspoloženje uvek na zavidnom nivou. Kafana Jazbina često ističe da je upravo ona mesto gde uđeš sam, a izađeš sa minimum dva kuma. Atmosfera je uvek prijatna, a svi, od gostiju do konobara, spremni za druženje i veselje. Kada god da posetite kafanu Jazbina provešćete se sjajno i ono što je sigurno jeste da se nećete pokajati.

Informacije i rezervacije

 

062/262-212

Bulevar Kralja Aleksandra 89

Rezervacija za Arhiva: Kafana Jazbina - Doček 2017.

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


0

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


75