Arhiva: Villa Maska doček 2017. - Nova godina, Doček Nove godine 2024

Villa Maska - nova godina beograd 2017

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Magic beans (pop-rock)

PIĆE:

po regularnim cenama

HRANA:

Maska tanjir

CENA:

od 3000 rsd

KONTAKT: 062/262-212

Nova godina Beograd 2017. Kada poželite da se osetite prijatno, lepo u nekom egzotičnom prostoru, jedinstvenom u Beogradu, dovoljno je da dodjete na tihi, stari Vračar u blizinu Hrama Svetog Save, u Rankeovu ulicu 7, gde se nalazi Villa Maska ušuškana među drugim starim, lepim kućama...Vila je sazidana još davne 1926. Godine, renovirana je u lokal koji je sastavljen od café-a, restorana i kluba u kome možete uživati u zvucima žive muzike  koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!
Atmosfera odiše egzotikom sa Dalekog Istoka i starinskim komadima nameštaja naših baka, sve to ukomponovano do detalja nepogrešivim ukusom samih vlasnika. Samo ćemo Vam reći da kada kročite u 'Villu Maska' imaćete utisak da ste dosada živeli u crno-belom filmu! Dođite na doček Nove godine 2016 Beograd
 

 

Muzika:

 

U toku novogodišnje večeri zabavlje će vas bend Magic beans, koji će izvoditi  pop i rock and roll hitove strane I domaće.

 

Hrana i piće:

 

U cenu aranžmana ulazi Maska tanjir (njeguški pršut sa selekcijom stranih sireva,maslinama I voćem), bela pizza kao I čaša penušavog vina u ponoć.

Piće se naplaćuje po utrošku po regularnim cenama lokala.

Informacije i rezervacije

 

Cena dočeka iznosi u predprodaji koja traje do 24.12.2016. 3000 rsd-a, dok nakon toga cena će iznositi 3500 rsd-a.
 

Adresa i kontak telefoni:

Rankeova 7,
mob.tel. 062/262-212

Rezervacija za Arhiva: Villa Maska doček 2017.

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


0

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


88